Thursday, May 28, 2009 Somebody's Hacking MyBlogLog & Yahoo Accounts!

Yang yahoo tu dah lame perasan..Setiap contact lists aku dapat offline message dari ym aku setiap hari.even aku x online hari2.Kebanyakannye dapat buzz dr aku..pelik tu..aku x wat pon.. Then yang betul² sure & konpem bila hubby inform yahoo profile aku link dekat org lain..giler... Sakit hati jerk rase..pastu nak clearkan keadaan & bersihkan nama baik aku di dunia cyber ni..heheheh..aku pm la semua contact lists aku,inform yang buzz tu aku..Pastu tindakan lembab aku ialah tukar password..sayang oo nak tukar id aku ni & nak wat ym baru.. Pastu aku dah xonline dah..bengang ngan insiden tu punya pasal + tak de mood nak online ym dah.. then hatiku baru tergerak tadi nak check mybloglog..SAH giler itu bukan id aku..segala profile aku dah berukar dgn ni "DaChik02866"..pastu check punya check, ramai lagi org lain kena mcm aku ..giler..skag dh ok..insya allah..

Comments

Popular Posts