PREVIEW WHAT HAPPEND ON 2010

First of all bersyukur pada Allah kerana limpahan rezekiNya.

1-Rezeki anak-anak.Pindah rumah baru dibeli pada 5/12/2010.Alhamdulillah rumah baru ni lebih selesa berbanding rumah sewa dulu.Bolehlah anak-anak berlari dan bermain dikawasan rumah yang luas ni.Kalau dulu terima sahaja apa yang ada untuk mulakan kehidupan berkeluarga starting from nothing.Now complete everything.

2-Papa disahkan sakit batu karang setelah beberapa fasa sakit tiba-tiba je.Dia telah menjalani operation buang batu karang di Hospital Pusrawi.Alhamdulillah selepas itu keadaannya kembali pulih seperti biasa.Lega..

3-Dagu aeman koyak.Tampal dgn gam di klinik panel.Alhamdulillah nasib baik tak jahit.sekarang tinggal parut halus.Tak nampak tapi boleh rasa dengan jari kesan parut tu..Budak terror kan..Hihihi mesti ada tinggal kesan.

4-MIL meninggal dunia kerana sakit kencing manis pada 16/12/2010.

5-Petang selepas upacara pengebumian MIL, papa eksiden dengan lori.Dah patah tulang tangan & luka jari kelingking.Akibat dari kejadian tersebut dia kena operation masuk besi kat tulang yang patah tu.Dia menjalani rawatan di Darul Ehsan Medical Centre.

Ok dats all..

Semoga 2011 membawa sinar kejayaan kepada keluarga kami.Amin..

Comments

Popular Posts