Tragedi March ini..

Adoi..klasiknya tajuk mama kali ni.. Tapi tulah hakikatnya.. First of all.. Mama dah decide wat sementara ni nak fokus dekat family & study mama yang tertangguh tu. Cadangan ini telah disokong 1oo.1% oleh papa dengan wajah senyum melebar dia tu..walaupun sukar..tapi mama nak sacrifice untuk 2 perkara nilah dulu..Insya Allah semoga habis je study mama nanti tu, mama boleh melangkah lebih jauh dlm alam pekerjaan nanti.. For now cukuplah dulu expert & experience yg ada dlm bidang ni.. bak kata mama dekat papa, mama masih muda lagi,the end of 21 years old baruuu..heheheh.. Alhamdulillah base on experience..dalam usia seperti ni mama dah capai segala-segalanya..Tapi baru sebahagian saje..Banyak lagi yang mama perlu usahakan.. Good luck mama Aeman..So.. on the 1st of March , mama send "love letter" direct to the boss.. Hahaha.. So nak ikutkan mama pas anta tu nak golek2 & uli2 tembam aje dkt rumah..tapi masih ade contract lagi,InsyaAllah bulan June nanti mama start study dah..Then mama boleh lah layan tembam 24hours dkt umah sementara blom start bukak buku tuh..

Pastu,mama selalu kena buli dengan Aeman..Tiap kali lepas tu je, mama kompem nak muntah la,penat la,surrender terus mama dgn Aeman ni..Hari tu papa suh mama wat pregnancy test...ni ha keputusannye, +ve...Mama dh wat double check..huhuh..terkezzut giler mama....Papa suka plak..Aeman nak adik???baru 7bulan erk..hahhahaha...Esok nak jumpa balik doctor Zulailah..mesti kena gelak dengan dia..padahal xsampai sebulan jumpa dia tanye pasal planning ni..Tapi xdecide lagi nak guna yg mana..sampaila ni..xyah la guna mana-mana dah..bubur dah jd nasi dah..heheheh...

Comments

Popular Posts